Naisa krenula sa pripremama za novu sezonu

Visoke temperature i velika „zaparina“ prouzrokovale su da rukometašice Naise prvi trening za nastupajuću sezonu odrade-na otvorenom. Predvodjene kapitenkom Marijom Filipović, izabranice trenera Svetislava Jovanovića „ubijale su krugove“ po Čairskom parku.

Od prošlogodišnjeg sastava na „startu“ priprema, od nosilaca igre, pored kapitenke Marije Filipović pojavile su se još Katarina Radović i Katarina Tanasković.

Trener Svetislav Jovanović imaće tako puno prostora da šansu ukaže mladjim igračicama iz Naisine škole, mada se očekuju i određena pojačanja.

-Imamo tri nove igračice. Stigla je golmanka Anastasija Čogurić  iz Budućnosti iz Podgorice, kružni napadač Katarina Bojičić iz Juniora iz Beograda, kao i povratnica iz Belorusije Teodora Zdravković. Očekujem pojačanja i na bekovskoj poziciji – kratko raportira Svetislav Beli Jovanović, strateg Nišlijki.

Popularni „Beli“ na raspolaganju će imati i Oliveru Nikolić, Teodoru Petković, Nikoliju Karalić i ostale igračice koje su u prethodnoj sezoni dobijale šansu da pokažu šta znaju, a jedan broj igračica iz Naise „B“ mogao bi da bude priključen prvom timu.

Pripreme za narednu sezonu Naisa će kompletno realizovati u Nišu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.