Uspešni niški stonoteniski klubovi

 

Niški stonoteniski  superligaši imali su izuzetno uspešan vikend.  U ženskoj konkurenciji ekipa Josip Kolumba, koja se takmiči  u mini ligi za plasman od 1. do 6.mesta, savladala je tim Flipa, koji takođe ima veze sa jugom Srbije sa 4-3. Flip je na deobi drugog i trećeg, a Josip Kolumbo na deobi četvrtog i petog mesta.

 

U Super ligi za dame , ali u doigravanju za plasman od 7.do 12.mesta, nastupa  Stoni iz Niša. Stonoteniserke Stonija bile su ubedljive protiv ekipe Panonije i trijumfovale sa 4-0. Stoni je na čelu drugog dela tabele,s veukupno na 7.mestu u Super ligi.

 

U muškoj konkurenciji Niš takođe ima dva predstavnika, u nikad jačoj ligi. I Železničar i Medijana takmilče se za plasman od 7.do 12.mesta, i sva je prilika da su, pre svega, i jedan i drugi klub obezbedili opstanak.

 

Železničar je bio bolji od Stenesa sa 4-2, dok je Medijana izvojevala veoma važnu pobedu protiv Ade i to ubedljivo, sa 4-0. Železničar predvodi drugi deo tabele i nalazi se, sveukupno, na 7.mestu, dok je stepenicu ispod ekipa Medijane.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.