Uspešna proba Železničara (VIDEO)

Rukometaši Železničara savladali su Partizan u prvom kontrolnom meču rezultatom 23:22 (12:12). Izuzetno borbenu utakmicu u Čairu obeležila je rezultatska klackalica.

Želja je u prvih trideset minuta bio bolji rival, a brojili su domaći i do +4.  Najrspoloženiji za rešetanje mreže crno-belih bili su Spasić, Krsmančić i Petković. Izabranici Nenad Maksića uspeli su da „istope“ prednost niškog tima i da sa nerešenim  rezultatom odu na odmor. U nastavku meča nije viđeno ništa novo. Ekipe su se naizmenično smenjivale u vođstvu. Ivanović, Glendža i Živković bili su gotovo bez greše u redovima Partizana, dok je na golu blistao Milosavljev. Sa druge strane Spasić i Krsmančić dobili su podršku sa sa pivotmenske pozicije, na kojoj se razigrao Vladimir Jevtić. Prevagu na stranu domaćina i pobedu Nišlijama doneo je Nikola Milošević koji je pogodio za konačnih 23:22.

Najefikasniji u redovima Železničara bili su Đorđe Spasić i Mladen Krsmančić sa po pet golova, u redovima gostiju najefikasniji je bio Aleksandar Glendža  koji se pet puta upisao u strelce, dok je na golu blistao Aleksandar Mirosavljev sa čak 19 odbrana.

Železničar će u narednom periodu odigrati još najmanje dva prijateljska meča u Makedoniji protiv Eurofarm Rabotnika. To će mnogo značiti niškom timom koji je na početku neke nove rukometne priče.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.