U novoj niškoj streljani održan finalni turnir Kupa (VIDEO)

U novoj streljani u Nišu održan je finalni turnir Kupa Srbije u gađanju vazdušnim oružijem. Nadmetali su se seniori i juniori u gađanju vazdušnom puškom i pištoljem. Lidija Mihajlović, niška olimpijka, alfa i omega Streljačkog kluba „Niš 1881“ izuzetno je zadovoljna što je od saveza dobijena organizacija ovako velikog takmičenja.

Osmostruka najbolja sportistkinja Niša podvlači da je takmičenje proteklo u najboljem redu i da su svi izuzetno zadovoljni što je srpsko streljaštvo dobilo još jedno moderno borilište. Na samom finalu kupa, uglavnom su favoriti potvdili dominaciju u svojim disciplinama, pa je tako Andrea Arsović osvojila pehar  u gađanju vazdušnom puškom.

Obraz su osvetlali i domaći takmičari, pa je tako Lara Canić, juniorska reprezentativka iz kluba „Niš 1881“ osvojila treće mesto i bronzanu medalju u juniorskoj konkurenciji.

Očekivanja su da Larinim stopama krenu jop neki mladi takmičari iz Niša. Da su uslovi za trening i takmičenja od krucijalne važnosti za Sport juga  potvrđuje i proslavljena olimpijka Jasna Šekarić.

A kada to kaže velika Jasna Šekarić, višestruka olimpijska, svetska i evropska šampionka, onda mesta za sumnju jednostavno nema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.