Težak poraz Naise u Jagodini

Rukometašice Naise doživele su težak poraz u 9.kolu Super lige Srbije. Superligaš iz Niša poražen je u Jagodini sa 30-16 (18-9).

 

Kao da su svi problemi koji su pratili Naisu proteklih meseci isplivali na površinu na ovom meču-izolacija od Korona virusa prvi put, pa ponovna izolacija nakon puta u Malagu i praktično ekipa bez treninga, napuštanje hale „Čair“ koja postaje Kovid bolnica, problemi sa popodnevnim terminima za trening, pa treninzi u ledenoj Sali OŠ“Miroslav Antić“, pa uopšte problemi sa terminima…

 

Znao je, naravno, za sve te probleme i trener nišlijki Ljubomir Obradović pa je bio uzdržan u najavi utakmice, jer ni sam nije znao kako se sve ovo odrazilo na ekipu.

 

A da nije sjajno videlo se od samog starta susreta. Naisa je teško branila napade ekipe iz Jagodine, a sa druge strane mučila se u napadu. Do poluvremena je praktično rešeno pitanje pobednika. Na semaforu je stajalo 18-9 za domaću ekipu.

 

U drugom delu je došlo do još većeg pada, jer je Naisa za prvih 20 minuta postigla svega 2 gola!

 

Težak poraz bio je neminovnost. Utakmica je završena rezultatom 30-16 za Jagodinu.

 

Poraz koji dosta govori, ali koji ne mora da znači ništa, jer će se Naisa i Jagodina tek sastajati do kraja ovog šampionata.

 

Ono što je jako bitno za rukometašice Naise  jeste da što pre zaborave ovu utakmicu, jer su od meča sa Zaječarom ušle u pakleni ritam sreda-subota-sreda…

 

Već u sredu, u Nišu igraju zaostalu utakmicu 8.kola sa ekipom Mladog Radnika, već u subotu dočekuju u 10.kolu tim Železničara, pa se naredne srede igra ¼ finale kupa, pa naredne subote nova prvesntvena utakmica…

 

Jagodina, sala: Jasa. Bez gledalaca.

Sudije: Jelena Jakovljević (Zemun), Vanja Antić (Voždovac).

Isključenja: Jagodina 6 minuta, Naisa 6 minuta.

Sedmerci: Jagodina 6 (3), Naisa 3 (2).

ŽORK JAGODINA: Đurašinović, Kostić, Adžić 1, Majkić 4, Marković, Bulatović 1, Vučković 4, Lovrić 3, Jovanović 1, Raičević 2, Ašanin 10, Stojanović, Gojković 4.

ŽRK NAISA: Milena Petković, Čogurić, Ivanović, T.Petković, Đurović, Radović 2, Stojanovska 2, M.Petković, Stankovski 2, Stamenković, Nikolić 3, Filipović 3, Simatović 1, Sukur, Tasić 2, Gakidova 2.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.