IV stonoteniski Turnir prijateljstva najjači do sada (VIDEO)

IV stonoteniski Turnir prijateljstva najjači do sada (VIDEO)

Stonoteniski klub osoba sa invaliditetom „NAIS“ organizuje četvrti međunarodni Turnir Prijateljstva koji će se održati 9. i 10. novembra.

Ove godine turnir će okupiti više od 90 takmičara iz čak 11 zemalja. Organizatori naglašavaju da će pored najboljih srpskih stonotenisera sa invaliditetom, nastupiti i sportisti učesnici i osvajači medalja na paraolimpijadama i svetskim prvenstvima što ovaj turnir čini najjačm ikada održanom u Nišu.

Turnir su pored mnogobrojnih sponzora podržali i Grad Niš i Sportski savez Niša, a gradski većnik resorno zadužen za sport, Branislav Kačar ističe da se gradske strukture trude da u velikoj meri podrže sve klubove, pa i one za osbe sa invaliditetom, i da sport učine dostupnim svim stanovnicima sa područja Grada Niša.

Turnir se održava u sali OŠ Ivo Andrić. Direktan prenos najzanimljivijih mečeva dostupan je na sajtu Sport juga:


Povezane vesti

Mašinac učvrstio poziciju pred plej-of (VIDEO)

Fudbalerke Mašinca stigle su do nove pobede u Super ligi pošto su na Delijskom visu, posle preokreta savladale ekipu Sloge

Naisa protiv “iznenda” pojačanog Bekamenta kreće ka tituli (VIDEO)

ŽRK Naisa kreće u doigravanje za titulu. Splet različitih okolnosti je hteo da lider na tabeli dobije najjačeg mogućeg protivnika.

Rukomet dao najbolje sportiste Vlasotinca u 2017.

Aleksandra Milenković, najbolji strelac ŽRK Vlasotince i Nikola Đorđević, član Omladinskog rukometnog kluba Vlasotince najbolji su sportisti Vlasotinca u godini

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.