“Susret šampiona” u niškoj streljani (VIDEO)

 

Grad Niš bio je domaćin sedmog “Susreta šampiona” u streljaštvu. Kako su mnoga velika takmičenja izostala ove godine akcija Streljačkog saveza Srbije od velikog je značaja za reprezentativce da bi održali formu i što bolje se pripremili za Evropsko prvenstvo u Osjeku i Olimpijske igre u Tokiu.

 

Na vaterenoj liniji u niškoj streljani našli su mnogi naši istaknuti strelci među njima Zorana Arunović, Damir Mikec, Andrea Arsović,  Milutin Stefanović, Milenko Sebić, Dimitrije Grgić. Naši strelci održavaju formu širom Srbije, pa je tako i Niš sa novom streljanom, bio još jedna stanica.

 

Evropsko prvenstvo koje je trebalo da bude održano u Finskoj je otkazano, a kontinentalna smotra najboljih strelaca biće održana, ukoliko sve bude uredu, u Hrvatskoj. Ipak ove godine je sve podređeno Olimpijskim igrama koje su na programu od 23. juna do 8. avgusta u Tokiu. Podsetimo Srbija do sada ima dve medalje sa Olimpijskih medalja, srebrnu koju je osvojila Ivana Maksimović Anđušić i bronzanu čiji je vlasnik Andrija Zlatić.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.