Strelci “Trapa 018” najbolji na Konstantin kupu (VIDEO)

 

Streljački klub „Trap 018“ iz Niša organizovao je još jedno uspešno takmičenje. Na strelištu u Čamurliji održan je Konstantin kup u gađanju glinenih golubova.

 

Pored Sportskog saveza Niša i produkcije „Sport juga“ pomoć u organizaciji takmičenja pružila je i Gradska opština Crveni krst.

 

Samo takmičenje opravdalo je očekivanja. U ekipnom plasmanu prvo mesto pripalo je domaćinu, ekipi Trap 018 iz Niša, drugo mesto osvojio je Radnik iz Surdulice, dok je treće mesto pripalo ekipi iz Čačka.

 

U pojedinačnoj konkurenciji prvo mesto je pripalo Predragu Tomiću iz Streljačkog kluba „Trap 018“, drugi je bio Đorđe Todić, takmičar Groma iz Topole, a treći Stanislav Filipović iz Preševa, takmičar Kanone.

 

Takmičenje je realizovano bez ikakvih problema, a na strelištu u Čamurliji po prvi put je oprobana i nova mašina za izbacivanje glinenih golubova. Funkcionisanje je bilo besprekorno, mada je trebalo umešnosti da se strelci prilagode.

 

Sezona u gađanju glinenih golubova je tako otvorena u Čamurliji, a iz Streljačkog kluba „Trap 018“ najavljuju i takmičenje u čast Gradske opštine Crveni krst, na čijoj se teritoriji strelište i nalazi.

 

Do tada se u ovom klubu nadaju i da prošire broj pucača.

 

Strelište se nakon odvajanja sa toponičkog puta, kod garaže Niš ekspresa, nalazi na par kilometara iznad Čamurlije.

 

 

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.