Stonoteniski klub Železničar važnom pobedom obeležio 20 godina postojanja (VIDEO)

 

Stonoteniski klub Železničar iz Niša obeležava ovih dana redak jubilej- 20 godina postojanja, sa mnogo više uspona, nego padova u prve dve decenije bivstvovanja na stonoteniskoj sceni Srbije.

 

Tim povodom u Stonoteniskom domu u Nišu upriličena je svečanost na kojoj su dodeljena priznanja najzaslužnijima.

 

Sadašnji dvojac koji predvodi Železničar, Dragan Đorđević i Goran Petrović posebna priznanja uručili su i nekadašnjem kapitenu Milošu Milenkoviću koji sada predvodi tim Medijane iz Niša koji se takođe takmiči u elitnom rangu, kao i internacionalcu iz Bugarske Kirilu Popovu, koji već 4 godine nosi dres niškog kluba. Zahvalnica je pripala i jednom od najboljih juniora Balkana Đorđu Petroviću, koji pored iskusnijih asova već nekoliko godina stiče superligaško iskustvo i predstavlja budućnost niškog kluba.

 

A  Železničar nakon istorijskog trećeg mesta u minulom prvenstvu, ove godine završiće u sredini tabele.

 

U Železničaru su zadovoljni postignutim rezultatima u ovoj godini. Za niški tim, pored Kirila Popova i Đorđa Petrovića ove sezone nastupa i Denislav Kođabašev. A svečanost, povodom 20 godina postojanja i rada kluba upriličena je na utakmici sa ekipom Vojvodine iz Novog Sada.

 

Upravo zahvaljujući pobedama bugarskih internacionalaca Kirila Popova i Denislava Kođabaševa, Železničar je slavio protiv Vojvodine sa 4-2 i osigurao da i naredne godine učestvuje u elitnom rangu takmičenja.

 

Dobar start za narednih 20 godina…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.