Smenjen sportski direktor Radničkog

Iz Fudbalskog kluba Radnički stigla je iznenadna vest o smeni Marka Jovanovića sa funkcije sportskog direktora.

Posle odlično odrađenog posla tokom leta, sastavljena je respektabilna ekipa za ovdašnje uslove. Ekipa koja je pružila solidne partije u Evropi i koja je odlično startovala u domaćem prvenstvu, i koja se i pored toga konstantno pojačava (naknadno priključeni Drinčić i Damjanović). Zato je i kao “grom iz vedra neba” odjeknula vest da je klub, koji je na deobi prvog mesta na tabeli Superlige, smenio sportskog direktora.

Marko Jovanović na funkciju sportskog direktora došao je krajem 2015. kada se Radnički nalazio na dnu Superligaške tabele. Od tada se klub stabilizovao i posle dva 5. mesta  prošlu sezonu je uspeo da završi na trećem i posle tri i po decenije opet obezbedi učešće u evropskom takmičenju.

Iz kluba ne navode razloge zbog kojih je Uprani odbor smenio Jovanovića već navode: “da će o imenovanju novog sportskog direktora javnost će biti uskoro obaveštena, nakon razmatranja kandidata na sednici Upravnog odbora“.

Ujedno su, članovi Upravnog odbora pružili punu podršku šefu stručnog štaba Nenadu Lalatoviću i igračima, uz “zahvalnost na dosadašnjem zalaganju i ostvarenim rezultatima u prethodnom evropskom takmičenju i u dosadašnjem domaćem prvenstvu. Takođe, Upravni odbor se zahvaljuje navijačima na podršci i pozitivnoj atmosferi i poziva ih da nastave da navijaju za Radnički“.

foto: fb/Radnički Niš

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.