Radnički doveo svog “Ibrahimovića”

Samo dan nakod što je raskinuo saradnju sa dosadašnjim sportskim direktorom Markom Jovanovićem, Fudbalski klub Radnički predstavio je najnovije pojačanje, napadača Marka Mitrovića, nekadašnjeg omladinca londonskog Čelzija.

Konkurenciju u napadu Radničkog pojačao je dvadesetšestogodišnji napadač rođen u Nišu, sa švedskim pasošem Marko Mitrović, koji svojom korpulentnošću, a i frizurom podseća na svog sunarodnika Zlatana Ibrahimovića.

Mitrović je karijeru počeo u Malmeu, a potom je nastupao za londonski Čelzi. Seniorsku karijeru započeo je u Breši, za koju je odigrao 31 utakmicu. Potom je nastupao za Ajndhoven, Randers i Sonderlisk, odakle je došao u Radnički.

– Mnogo sam srećan što sam ovde. Radnički je klub sa velikim ambicijama, to je bio dodatni motiv da dođem ovde. Razgovarao sam sa ljudima u klubu, uverili su me da klub ima najviše ambicije u ligi i kupu. Sviđa mi se grad, stadion, saigrači su me dobro prihvatili. Od prvog dana sve je zaista lepo, uvideo sam da su igrači kao porodica, a takođe, filozofija koju gaji trener mi odgovara,rekao je Mitrović.

foto: FK Radnički

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.