“Rolerkoster” na klupi Radničkog se nastavlja (VIDEO)

Ni tri nedelje nije izdržao Radomir Koković na “užarenoj” klupi Radničkog iz Niša, On je kako je potvrđeno iz kluba iznenada podneo ostavku.

 

U izjavi za TV Arena sport on je obrazložio svoju odluku:

 

Podneo sam ostavku zbog nepremostivih razlika. Nemamo isti pogled na fudbal i na to kako tim treba da igra i izgleda, što je sasvim u redu. Imao sam punu podršku i potpunu autonomiju u radu dok sam bio u klubu. Rastali smo se korektno i prijateljski. Fudbalskom klubu Radnički, igračima, upravi i navijačima želim sve najbolje u nastavku sezone.” – rekao je, sada već bivši trener Radničkog.

 

Koković je sa klupe predvodio Nišlije u samo dva meča i ostvario je po jednu pobedu i poraz. Podsećamo da je Radnički u predsezoni vodio Nenad Lalatović i  da je on selektirao većinu igrača, ali je napustio Niš zbog primamljive ponude iz inostranstva. Zatim se na klupu vratio Aleksandar Stanković, koji je tu bio na kraju prethodne sezone. On se zadržao do kraja sedmog kola, nakon kojih je niški superligaš imao samo 6 bodova, pa je uprava raskinula saradnju sa njim i za šefa struke postavila Kokovića.

 

 

 

Zanimljivo je da je meč 10. kola, koji je u utorak Radnički trebao da igra sa Metalcem u Nišu, odložen na zahtev kluba sa Čaira zbog navodnog problema sa stomačnim virusom kod većeg broja igrača. U Metalcu su odmah nagovestili da izražavaju sumnju da je zaraza pravi razlog za odlaganje meča, več da Nišlije kupuje vreme kako bi izvršili smenu na klupi.

 

Svoje nezadovoljstvo su istakli i na zvanišnoj fejsbuк stranici kluba jednom “sarkastičnom”   objavom.

 

 

 

Iz Radničkog poručuju da će u najkraćem roku rešiti pitanje šefa stručnog štaba, a u nezvaničnim krugovima najčešće se pominje ime Radoslava Bataka, koji je prošle sezone u jednom periodu već predvosio Nišlije.

 

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.