Radnički otputovao na pripreme – potpisao i Brazilac Žunior (VIDEO)

Fudbaleri Radničkog otputovali su na dvonedeljne pripreme. Baza je tursko letovalište Belek gde će Nišlije odigrati i četiri-pet utakmica. Put Turske krenuli su i igrači koji su pojačali Radnički u zimskom prelaznom roku. Nišlije su angažovale 22-ogodišnjeg brazilskog fudbalera Lukasa Žuniora, koji igra na poziciji krilnog napadača, dok igrači iz Afrike koji su bili na probi – nisu zadovoljili.

Podsećamo da su klub sa Čaira pojačali i iskusni 33-ogodišnji Dušan Mićić, igrač sredine terena, koji je stigao iz Radnika iz Surdulice, a karijeru je, pored klubova iz Srbije, gradio i u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Belgiji i Uzbekistanu.

Pre Mićića, na Čair je stigao 26-ogodišnji Siniša Babić koji igra na poziciji krilnog napadača. Babić je igrao za Vojvodinu iz Novog Sada i grčku Larisu.

Iako je želja šefa Stručnog štaba Bobana Dmitrovića bila da se tim kompletira do plaska u Tursku, izvesno je da će neke linije tima biti popunjavane u hodu, a licitira se sa nekoliko proverenih igračkih imena… Ono što je prioritet jeste dovođenje kvalitetnog štopera i golmana.

Prvenstvo se nastavlja 17. februara kada Radnički dočekuje Bačku. Radnički se nalazi na čezvrtom mestu Super lige Srbije sa 39 bodova.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.