Radnički otpustio golmane

Nakon loših rezultata od početka sezone, uzrokovanih pre svega velikim greškama u odbrambenoj liniji tima i na samom golu, uprava Radničkog iz Niša odlučila je da sporazumno raskine ugovor sa obojicom golmana prvog tima – Markom Drobnjakom i Filipom Dujmovićem

 

Nakon još jednog poraza, ovog puta od Novog Pazara na Čairu, u Radničkom su se odlučili na velike rezove, prvo je na klupi Tomislava Sivića zamenio Saša Mrkić, a sada su i raskinuti ugovorio sa golmanima, koji su označeni kao jedni od krivaca za situaciju u kojoj se tim nalazi.

 

Zbog toga je Upravni odbor Radničkog danas doneo odluku da se na zahtev sportskog  direktora Aleksandra Jovanovića i trenera Saše Mrkića sporazumno raskinu ugovori sa golmanima Radničkog Markom Drobnjakom i Filipom Dujmovićem. Takođe, odlučeno je da se sa golmanom iz Omladinske škole Radničkog, Dimitrijem Stevanovićem potpiše profesionalni ugovor o igranju.

 

 

Sportski direktor kluba, Aleksandar Jovanović rekao je da Radnički želi da da priliku mladima da pokažu šta znaju na terenu.

 

– “Okrećemo se ka budućnosti. Odluka je doneta nakon detaljne analize onoga što je prikazano na terenu u proteklom periodu. Imajući u vidu da je još u toku prelazni rok, razmotrićemo koje su još opcije po pitanju pojačanja Radničkog i naravno da ćemo uraditi sve u našoj moći da napravimo tim koji pobeđuje”, rekao je Jovanović.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.