Radnički sa novim trenerom juri prvu pobedu u prvenstvu (VIDEO)

 

Sa novim – starim trenerom Sašom Mrkićem Radnički će pokušati da dođe do prve pobede u sezoni. Zaostali meč trećeg kola Superlige protiv Kolubare na programu je sredu od 19 sati u Lazarevcu. Mrkić ističe da će mesto u timu dobiti najspremniji, a ono što se zna jeste da će na golu biti mladi Stevanović, pošto se Radnički dosadašnjim golmani Marku Drobnjaku i Filipu Dujmoviću zahvalio na saradnji.

 

Teški dani za niški Radnički, nakon pet odigranih utakmica na Čairu ne znaju za pobedu. Da li će ostati tako i nakon zaostalog meča trećeg kola Superlige protiv Kolubare u Lazarevcu, znaće se u sredu nešto pre 21 sat. Nišlije će sa klupe predvoditi novi stari trener Saša Mrkić –  čovek koji je u prošlosti itekako znao da ugasi vatru nakon serije loših rezulata.

 

U javnosti vlada opšte ne zadovoljstvo zbog svega što je viđeno do sada. Svi su treneri, svi se bave kvalitetom igrača, a sportski direktor Radničkog i nekadašnji kapiten Aleksandar Jovanović ističe da je klub isključivo dovodio igrače u saradnji sa prethodnim trenerom Tomislavom Sivićem.

 

Kako je istakao Mrkić šansu protiv Kolubare dobiće najspremniji, on dodaje da igrači imaju i volju i želju, ali da moraju da budu maksimalno koncentrisani na meču. Takođe je istako da se odnos prema viđenju igre polako menja i ide na bolje.

 

Ono što je za sada poznato je da će na golu biti Stevanović, pošto se Radnički zahvalio na saradnji dosadšanjim čuvarima mreže Drobnjaku i Dujmoviću. Podsetimo niški tim ranije je raskinuo saradanju sa, do tada standardnim igračima, Arsićem i Mlađovićem. Kako sada stvari stoje u narednih nekoliko dana očekuju se nova pojačanja na Čairu, koja bi pre svega poboljšala odbranu Radničkog.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.