Radnički (o)pet nerešeno

I u petom meču Radničkog, na pripremama u Turskoj, nije bilo pobednika.

Posle remija s bugarskim timovima Boteva i Vereje, češke Sigme, te korejskog Daežona nerešeno je završen i meča sa ukrajinskim Mariupolom. Bilo je 0:0.

Utakmicu sa sedmoplasiranom ekipom ukrajinskog šampionata odigrali su: Živković, Bulatović (od 80. Mijailović), Simunović (od 60. Miladinović), Subić (od 60. N. Stanković), Aksentijević (od 70. F. Stanković), Petrović (od 50. Aleksa Jovanović), Noma (od 20. Aleksandar Jovanović), Arsić, Babić (od 80. Lukas), Mrkić (od 80. Ćirković), Slaviša Stojanović.

U stručnom štabu Nišlija bili su zadovoljni prikazanim u utakmici sa jakim protivnikom: “Ova utakmica je pokazala da možemo da se suprotstavimo ekipama kao što je Mariupol, a podsećam da je to tim koji tesno sarađuje sa Šahtjorom i za koji nastupaju fudbaleri koji se spremaju da nose dres šampiona Ukrajine. Težili smo da se sve vreme nadigravamo sa njima, uz jasno pripremljenu koncepciju, i u tome smo uspeli, iako su dve sedmice napornih treninga ostavile traga na naše igrače. Utakmica je bila brza i dinamična, a iako nam protivnik nije ostavljao puno prostora , mi smo imali veoma dobre momente u igri– izjavio Predrag Pešić, asistent prvog trenera Bobana Dmitrovića.

Espedicija Radničkog se u Niš vraća u ponedeljak, gde će raditi do početka prolećnog dela sezone u Superligi Srbije i utakmice sa Bačkom, koja je zakazana za 17. februar na stadionu Čair.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.