Radnički “desetkovan” pred duel sa Radnikom (VIDEO)

 

Fudbaleri Radničkog gostuju ekipi Radnika u drugom kolu plej-auta, a ono što najviše muči trenera Dragana Šarca uoči ovog duela jeste činjenica da je veliki broj igrača van pogona. Ipak on veruje da njegova ekipa može do pozitivnog rezultata.

Radnik preti sa svih pozicija, imaju jako dobar špic Makarića, Radulovića, da ih ne pominjem sve. Napravili su dobar tim ovoga proleća i dobro igraju. Probaćemo da markiramo to sve i da iskoristimo naše šanse, a da neutrališemo protivnikove. Imaju jako dobre rezultate i kod kuće i na strani, kvalitetne igrače. Znamo šta nas čeka, pripremali smo se, ići ćemo da probamo da se nadigravamo i izvučemo pozitivan rezultat, ističe trener Radničkog Dragan Šarac.

Promena u timu, u odnosu na prethodni meč, sigurno će biti jer su mnogi igrači van stroja.

Žute kartone imaju Etongo i Pejović, Stojanović i Maiga su bolesni, a Mesarović i Dimić povređeni. Ima tu još nekoliko „rovitih“ igrača. To je sigurno jedan hendikep za nas, ali šta je tu je, svi ostali momci su u pogonu i daće maksimum, pa i više od toga da ostvarimo dobar rezultat.

U pozitivan rezultat veruje i igrač Lazar Pavlović.

Na nama je da damo 110 odsto svojih mogućnosti i poslušamo sve što stručni štab traži od nas i ne bi trebalo da bude problema. Radnik je kvalitetna ekipa, ali mi verujemo u svoje kvalitete, radimo dobro na treninzima i mislim da ako budemo poslušali sve što se od nas traži neće biti problema, zaključuje Pavlović.

Niški Radnički ove sezone slavio je u Surdulici i to u 7. kolu rezultatom 3:1.  Revanš meč na Čairu, pre nešto više od dva meseca završen je bez golova.  Utakmica u Surdulici na programu je 27. aprila od 16:30h.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.