Probuđena Naisa gostuje u Šapcu

 

Medicinar – Naisa u Šapcu u petak, od 18,00 sati, Arena TV

 

Naisa želi u vrh tabele! Zaostatak iz prvog dela sezona jeste evidentan, ali nije preveliki. Potrebno je, međutim, da se pobeđuju direktni konkurenti za visok plasman. Medicinar  je upravo jedan od takvih timova, pa u Naisi ovaj meč označavaju izuzetno bitnim.

 

-Nema tu šta da se krije. Dve ekipe se dobro poznaju i u tom smislu ne može da bude iznenađenja. Mi znamo šta hoćemo i znamo koliko možemo. U petak će u Šapcu dobiti ekipa koja bude više želela pobedu, koja napravi manje tehničkih grešaka…Pobednik će biti tim koji bude imao više raspoloženih igračica– u dahu saopštava Slavko Krnjajac, trener Naise.

 

Ekipa iz Niša je na uzlaznoj putanji. Dobra energija je evidentna. Igračice se bore jedna za drugu. Ljubitelji rukometa sa juga Srbije, očekuju da upravo taj timski duh, uz neosporni kvalitet, dovede i do rezultata.

 

-Jako pozitivna energija. Ima tu kod pojedinih igračica, pogovo mlađih, još malo stegnutosti, ali radimo na tome da se komforno osećaju na terenu. Jeste Medicinar iskusna ekipa, ali ukoliko budemo borbeni i hrabri možemo do dobrog rezultata– optimista je strateg niškog tima.

 

Trener Krnjajac na raspolaganju ima sve igračice. Sitnije povrede su sanirane, tako da Naisa utakmicu sa Medicinarom u Šapcu, koja se igra u petak, 10.februara, dočekuje kompletna.

 

Razlog više za još jednu dobru partiju Naise jeste i činjenica da će se ovaj duel naći i pred kamerama TV Arene,u direktnom prenosu  od 18,00 sati.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.