ping pong

Pobeda Lazara Arsića u profi meču u Bugarskoj

Pobeda Lazara Arsića u profi meču u Bugarskoj

Takmičar Kik boks kluba “Niš”, Lazar Arsić zabeležio je sigurnu pobedu na  “Pro Fight 17” turniru, u Bugarskoj. On je u jednom od najatraktivnijih mečeva večeri, u disciplini K1, savladao domaćeg borca  Živka Gjurova. Arsić je u 3. rundi slao protivnika na pod i primorao sudiju da odbroji Bugarskog reprezentativcu. Sudije su možda propustilr priliku da još dva puta broje Gjurovu, ali je i ovo bilo dovoljno da Arsić zabeleži  pobedu od 3:0 u gostima, i tako pokupi čestitke korektne bugarske publike.

Drugi predstavnik KBK “Niš”, Miloš Janković, iako je poražen na poene, pružio je odličnu partiju u borbi sa daleko iskusnijim Teodorom Hristovim,  u prepunoj sportskoj hali u Dupnici.

Naredno takmičenje za  Lazara Arsića biće učešće na omladinskoj zlatnoj rukavici u Leskovcu od 5. do 7. decembra. Istog vikenda ostali takmičari KBK “Niš” nastupiće na K1 Prvenstvu centralne Srbije u Prokuplju, dok se najtrofejniji niški kikbokser, Novak Radulović, uveliko sprema za profi meč u beogradskoj Štark Areni. On će u ponedeljak 9. decembra u okviru  spektakla nazvanog “Megdan 21. veka” , odmeriti snage sa Ramazanom Razakovim iz Rusije.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.