“Ping Pong Planet” – kutak za prave ljubitelje stonog tenisa

 

 

U Nišu je počeo da radi “Ping Pong Planet”, mesto gde možete da zakažete svoj termin i dođete da igrate stoni tenis sa kim god poželite. Na raspolaganju sa vam tri profesionalna stola, sportska podloga, svlačionice, led osvetljenje…

 

Prostor je pored rekreativnog  igranja namenjen i za školu stonog tenisa, kao I individualno treniranje, jer će zainteresovanima na raspolaganju biti I usluge profesionalnog trenera.

 

Prostor omogućava I organizovanje manjih amaterskih turnira amaterski turniri, a prostor je pristupačan i osobama sa invaliditetom jer je stoni tenis jedan od najpopularnijih sportova te populacije.

 

U “Ping Pong Planetu”  u toku trajanja promo  period (do 25.12.2021.) moguće je potpuno besplatno igranje stonog tenisa, jedini uslov je da se termin unapred zakaže.

 

“Ping Pong Planet” nalazi se u naselju Bubanj u ulici Žure Jakšića broj 14, a termini se mogu zakazati porukom preko instagram i facebook profila ping_pong_planet ili pozivom na telefone 063/8429112 ili 069/1522793.

 

 

 

1 Comment

  1. Dejan
    01/03/2022 - 19:24

    Sjajno mesto za nas rekreativce. Sala je odlična, stolovi ekstra kvaliteta, sportski pod, svlačionice… Sve pohvale za vlasnike

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.