Pale se “mašine” i na Delijskom visu (VIDEO)

Mašinac Trejs PZP krenuo je sa pripremama za nastavak sezone. Zbog snežnog pokrivača trening na prozivci je preskočen, ali je upravo loše vreme sa snegom omogućllo  da na početku priprema na Delijskom visu bude i Perica Krstić, predsednik kluba, inače aktuelni trener PAOK-a iz Soluna.

Predsednik Mašinca sklonio je u startu pririsak sa igračicarečima da ove godine nije cilj titula, ali da će to u narednoj, kada se obeležava 50 godina postojanja, svakako biti prioritet. U tom cilju polako se sklapa mozaik i  priprema tim koji će biti kadar da stigne do nove šampionske titule. U klub se iz ekipe Radničkog vratila Ana Lilić, koja će biti u dvostrukoj ulozi-nastupaće kao igračica, ali će biti i pomoćni trener.

A Uprava kluba zacrtala je borbu za sam vrh. Radi se na tome da se obezbede sredstva za planirani budžet koji za 2019-u godinu iznosi 14-15 miliona dinara, a veći deo novca očekuje se iz gradske kase. Sa druge strane, kada su dešavanjana terenu u pitanju u pripremnom periodu radiće se na Delijskom visu, jer klasične pripreme nisu ni planirane zbog obaveza velikog broja prvotimki u reprezentativnim selekcijama. U planu je mini turneja u Grčkoj i odigravanje dve pripremne utakmice, a ugovorene su i pripremne utakmice sa makedonskim ekipama.

Super liga u ženskom fudbalu nastavlja se 16.marta kada na Delijskom visu gostuje ekipa Požarevca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.