Nova dimenzija vežbanja – Fitnes studio Živković

Novo mesto za trening u Nišu. Fitnes studio Živković, zvanično je krenuo sa radom

U samom srcu Niša, na adresi Studenička 65 u Panteleju, otvoren je potpuno novi fitnes studio – Fitnes studio Živković. Ovaj studio predstavlja novu destinaciju za sve one koji žele da poboljšaju svoje zdravlje, kondiciju i izgledaju bolje.

U ponudi Fitnes studia Živković, ističu se:

– Personalni i polupersonalni funkcionalni treninzi, dizajnirani sa ciljem redukcije telesne težine i dodavanja mišićne mase.

– Osim toga, studio je opremljen najnovijom generacijom Power Plate My7, što omogućava efikasan trening i brze rezultate:

Power Plate trening pruža kompletan trening celog tela za samo trideset minuta, pored toga power plate je savršen za:

-Gubitak kilograma

-Uklanjanje celulita

-smanjenje površinskih naslaga masnog tkiva

-Povećava gustinu kostiju

-Detoks organizma kroz povećanu cirkulaciju i podsticaj limfne drenaže

-brže sagoreva masti

-ubrzanje metabolizma

-uklanjanje stresa, reguliše nivo kortizola

-Jedinstvena usluga koju pruža ovaj studio je i kondiciona priprema sportista, idealna za profesionalne sportiste koji žele da unaprede svoje performanse i postignu svoje sportske ciljeve.

Treninge u Fitnes studiju Živković vodi trener i osnivač Vladan Živković, master profesor sporta i fizičkog vaspitanja, licencirani fitnes instruktor sa bogatim iskustvom u radu sa sportistima i rekreativcima. Vladan je takođe profesionalni sportista, aktivan igrač i takmičar sa preko 15 godina iskustva u sportu, što ga čini idealnim vođom treninga za sve koji žele da postignu vrhunske rezultate.

Pored treninga, Fitnes studio Živković pruža i podršku u obliku plana ishrane, analize i praćenja napretka, kako bi svaki polaznik imao sve potrebne resurse za postizanje željenih rezultata.

Pored toga, Fitnes studio Živković, može ponuditi i sve vrste masaže.

Masaža u kombinaciji sa izbalansiranom ishranom i adekvatnim treningom daje sigurne rezultate. U ponudi su sledeće vrste masaže:

  1. Relax masaža
  2. Terapeutska masaža
  3. Sportska masaža
  4. Masaža glave i lica
  5. Anti-celulit masaža
  6. Aromaterapijska masaža

Treninzi se održavaju isključivo na zakazivanje u periodu od 9 do 22h svakog radnog dana i subotom od 9 do 15h tako da je svaki klijent siguran da u dogovorenom terminu neće naići na gužvu ili zauzete rekvizite.

Svi zainteresovani imaju na poklon jedan besplatan probni trening i konsultacije, kako bi se upoznao sa uslugama i ponudom studija.

Za više informacija, pratite njihov Instagram profil @fitnes_studio_zivkovic, ili kontaktirajte studio direktno na broj telefona 069 1996 265.

U Fitnes studiju Živković, posvećeni su vašem zdravlju i svim ostalim fitnes ciljevima, pa vas pozivaju da postanete najbolja verzija sebe uz njihovu podršku i stručnost.

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.