Niški stonoteniseri jure sam vrh (VIDEO)

Stonoteniski klub “Železničar” iz Niša nalazi se na čelu superligaške tabele sa sve četiri pobede u dosadašnje delu prvenstva. Zbog pandemije COVID-19 ove godine se Superliga  igra  turnirski. Drugi turnir biće održan 23-eg i 24-og januara u Bečeju.

 

Protivnici ekipe iz Niša su Banat, Crvena Zvezda, Radnički i Stenes, klubovi koji sebe vide u vrhu tabele. Međutim, sebe u borbi za sam vrh vide i stonoteniseri Železničara, a najbolji put da se najpre nađu među 6 ekipa koje će učestvovati u plej ofu, jeste upravo dobar rezultat protiv direktnih konkurenata za doigravanje.

 

Kapiten ekipe Miloš Milenković i mlađani Đorđe Petrović, turnir u Bečeju dočekuju sa optimizmom. U proteklom periodu uglavnom su sparingovali između sebe, a za sam turnir pristigao je i Peđa Krastev, reprezentativac Bugarske, koje se već pokazao kao veliko pojačanje.

 

Sama priprema za predstojeće mečeve odrađena je kvalitetno, jer su obezbeđeni kvalitetni sparing partneri  iz Bugarske i Severne Makedonije.

 

Za mečeve drugog turnira Superlige Srbije u sezoni 2020/21 niški tim neće moći da računa na standardnog prvotimca, interenacionalca Kirila Popova, koji je zbog porodičnih problema ostao u Bugarskoj.

 

Ipak, u klubu su optimisti i smatraju da Miloš, Đorđe i Peđa mogu do povoljnog rezultata u Bečeju.

 

O očekivanjima, za www.sportjuga.rs govore Miloš Milenković I Đorđe Petrović.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.