Niški kikbokseri otišli u Budimpeštu po svetske medalje (VIDEO)

Novak Radulović i Mitar Dugalić predstavnici su niških kik boks klubova u okviru reprezentacije Srbije, na Svetskom prvenstvu u kik boksu koje se održava u Budimpešti.

I Novak i Mitar prošli su visinske pripreme u Mitrovcu na Tari sa našim najboljim borcima. Mitar je imao i dvonedeljne pripreme u Rusiji, a glazura je udarena u Nišu, u Klubu borilačkih sportova „Konstantin“ sa trenerom Milanom Cvetkovićem.

Konkurencija na Svetskom prvenstvu biće izuzetno jaka, a kuriozitet je da će , po prvi put, u WAKO federaciji – istovremeno, na jednom mestu, biti održano Svetsko prvenstvo u svih sedam disciplina. Reprezentacija Srbije nastupiće kompletna, a interesantno je da su upravo borci iz Niša, Novak Radulović i Mitar Dugalić medju najmladjima  u našoj reprezentaciji.  Oni se uzdaju u svoju mladost, formu i kvalitet.

Konkretna –finansijska podrška niškim borcima stigla je i od Grada, a Branislava Kačara, resornog većnika za omladinu i sport zatekli smo i samog na treningu sa kik bokserima.

Podrška za niške kik boksere stiže sa svih strana. I Mitar Dugalić i Novak Radulović su u top formi, pa ako bude i malo sportske sreće, iz Budimpešte bi trebalo očekivati sjajne vesti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.