Naisin meč sezone (VIDEO)

Naisa u petak od 19,00 sati gostuje Napretku

Da li će i koliko biti uspešna rukomeztna sezona za Naisu umnogome zavisi od utakmice u Kruševcu.

Naisa ide na noge ekipi Napretka-12 i u slučaju pobede napravila bi ogroman korak ka plej ofu. U suprotnom, Naisa bi najverovatnije nastupala u plej autu.  Generalni je utisak, da bi i u jednom i u drugom slučaju, imajući u vidu pre svega finansijsko stanje u klubu, sam opstanak u ligi predstavljao uspeh za jedan od  najuspešnijih niških sportskih kolektiva!

U tim se, za duel u Kruševcu, vraća kapitenka Jelena Knežević i to daje prostora za optimizam u taboru Nišlijki. Jelena je doduše i na utakmici sa Zvezdom bila u protokolu, ali zbog povrede nije ulazila u igru.

Trener Slavko Krnjajac najavio je 17.kolo Superlige Srbije pa je govorio i o značaju meča Napredak-Naisa.

 

On je svestan da je pred njegovim izabranicama težak duel jer dobro poznaje protivnice. Napredak jeste iskusna ekipa, ali Krnjajac   veruje da Naisa može do dva boda koja bi je ostavila u trci za mestom koje vodi u doigravanje za titulu.

Medicinar na četvrtom mestu ima samo bod više, ali i teško gostovanje Crvenoj Zvezdi.

Tik iza Naise je ekipa Bekamenta koja ima 2 boda manje, ali u narednom, 18.kolu, kojim će biti završen osnovni deo prvenstva, u Niš upravo stiže tim iz Aranđelovca, pa bi Naisa u slučaju povoljnog rezultata  u Kruševcu sama odlučivala o svojoj sudbini.

Plej of ili plej aut-nije svejedno!

Utakmica u Kruševcu igra se u petak od 19,00 sati.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.