Naisa završila na 8. mestu (VIDEO)

U završnom kolu Naisa poražena od Radničkog

 

Kako je bilo tokom većeg dela šampionata-tako je i završeno! Naisa je vodila i sa 7 golova, ali je u utakmici bez rezultatskog značaja, na kraju ipak poražena od Radničkog iz Kragujevca sa 30-29 (14-18).

Naisa je dobro ušla u utakmicu i u prvom delu delovala veoma organizovano, čvrsto u odbrani, a raznovrsno u napadu. To je dalo rezultat, pa je na poluvremenu bilo 18-14 za Naisu.

Impozantno deluje podatak da je čak 4 puta blokom  zaustavljen šut Teodore Veličković, rođene nišlijke, koja će i u narednoj sezoni biti istinsko pojačanje  Naise.

U istom ritmu je Naisa nastavila i početkom drugog dela i stigla i do 7 golova razlike. U tim trenucima činilo se da je utakmica prelomljena. Međutim, domaće rukometašice pokazale su staru boljku.

Sve što je dobro urađeno u većem delu susreta, u finišu je bukvalno anulirano. Naisa je stala, a gošće predvođene Teodorom Veličković i Helenom Inđić terorisale su gol golmanki Naise i susret okončale sa po 8 golova.

Imala je, međutim, Naisa veliku prednost koju su domaće ispustile u samom finišu meča. Ekipa Radničkog tako je sezonu okončala ispred Naise.

Amna Pidro ponela je epitet igračice utakmice, dok  su u domaćoj ekipi prilično bile ujednačene Sanja Stamenković sa 6 i Jelena Knežević, Olivera Nikolić i Nina Milovanović sa po 5 golova.

Pidro i Nikolić iznele su utiske nakon meča, kao i treneri Bojan Milentijević i Slavko Krnjajac.

I za jednu i za drugu ekipu sezona je završena, dok ze najboljeplasirane ekipe u ligi kreće doigravanje za titulu.

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.