Naisa za vikend u Vrbasu

Rukometašice Naise nakon pobede protiv Jagodine dobile su dan odmora, a nakon toga nastavile sa pripremama za naredne duele. Zbog obaveza na tri fronta raspored je zgusnut, pa nema previše prostora za opuštanje.

U subotu 22. februara Naisa ide na megdan ekipi Vrbasa koja je u prethodnom kolu slavila u Zaječaru. Radi se o novajliji u ligi, a igračica Naise Jelena Terzić smatra da neće biti problema na ovom meču.

-U Super ligi Srbije svako poseduje određeni kvalitet. Poštujemo ekipu Vrbasa, ali smatramo da smo bolja ekipa. Forma nam je u usponu, a važna pobeda protiv Jagodine dodatno nam je ulila samopouzdanje. Očekujem da veći broj naših igračica dobije šansu i da stignemo do sigurne pobede-ističe levoruka igračica koja je ove zime pojačala Naisu.

Utakmica sa Vrbasom poslužiće treneru Naise Svetislavu Jovanoviću da dodatno uigra tim pred važne duele.

Nakon utakmice u Vrbasu, Naisu 27.februara očekuje nešto lakša utakmica sa ekipom Zaječara, a onda počinje rasplet…Najpre u halu „Čair“ dolazi ekipa Bekamenta, koja je jedina, pored Jagodine, nanela poraz nišlijkama u jesenjem delu prvenstva, a odmah nakon toga Naisa putuje na Madeiru, gde se na ovom ostrvu u Atlantiku sastaje u ¼ finalu Čelendž kupa sa istoimenom ekipom. Obe utakmice biće odigrane na Madeiri, 7-og i 8-og marta. Naisa je jedini preostali predstavnik Srbije u rukometnim evro kupovima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.