Naisa protiv Jagodine u četvrtfinalu kupa (VIDEO)

 

Voljom žreba, u ¼ finalu kupa ekipa Naise sastaće se sa ekipom Jagodine. U timu iz Niša pripremaju se da se na adekvatan način suprotstave renomiranim gošćama. Jagodina jeste apsolutni favorit, ali trener Naise, Slavko Krnjajac, ističe da će njegov tim pokušati da iskoristi svaku grešku protivnika. Kako kaže, ukoliko se ukaže prilika znaće Naisa da je iskoristi.

 

-Iako nam kup nije prioritet, dočekaćemo meč maksimalno spremni. Imamo neke sitnije povrede, ali verujem da ćemo sve igračice imati na raspolaganju. Znamo kako Jagodina igra. Mi se nalazimo u jednom specifičnom trenutku, jer je potrebno podići ekipu nakon poraza u Šapcu. Verujem das mo na dobrom putu. Fali nam agresivnost I doza onog pozitivnog “bezobrazluka”. Rukomet je sport sa više brzina I ne može da utakmica bude jedna prava linija. Upravo na tim stvarima radimo-ističe Slavko Krnjajac.

 

Katarina Ivanović, golmanka Naise dodaje da se na treninzima odlično radi, ali da je mali hendikep što utakmica neće biti igrana u hali “Čair” na koju je Naisa navikla. Ipak, nada se podršci sa tribina I veruje da njena ekipa može da iznenadi.

 

Utakmica ¼ finala kupa, Naisa-Jagodina, igra se u sredu, 15.februara, u 18,30 sati u Sali OŠ “Miroslav Antić”. Ulaz je slobodan, a iz Naise pozivaju ljubitelje rukometa, da neradni dan iskoriste I dođu da na delu vide ekipu koja može mnogo, ukoliko se ukaže šansa.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.