„Mi, Vi, Oni…“ – Karate-Do klub „Ki“ (VIDEO)

Karate-Do klub KI iz Niša postoji dugi niz godine. Takmičari beleže odlične rezultate, pa su tako u Fudokan ligi, na takmičenju u Kraljevu pre dve nedelje po dve medalje osvojili 14-ogodišnja Petra Đokić i 40-ogodišnja Nataša Ilić Janković, svaka u svojoj kategoriji. Karate-do klub „Ki“ i Milan Đokić inicijatori su i i velikog Balkanskog karate seminara Niš-Sofija-Skoplje koji će uskoro biti održan, a trebalo bi istaći da ovaj klub već dve godine realizuje akciju „Mi, Vi, Oni…“ zahvaljujući pomoći Grada-Sekretarijata za omladinu i sport i Sportskog saveza Niša.

Mala sala za vežbanje osnovne škole „Mika Antić“ ponedeljkom uveče je obično puno. Do sada je kroz program koji realizuje Karate-do klub „Ki“ prošlo više od 130 naših sugrađana i sugrađanki. Iako ima i starijih i mlađih, grupa deluje prilično homogeno.

Vežbanje ponedeljkom uveče osnova je da se nastavi i sa nekim drugim sportovima. 30-ak polaznika odlučilo se da u ovom klubu nastavi sa karateom, ali ima i onih koji su sebe pronašli u drugim rekreativnim sportovima-plivanju, trčanju, biciklizmu…Najbitnije je, kako kažu, da se shvati značaj fizičkog vežbanja, jer sa na taj način deluje i na psihu. Preporuke važe i za one mlađe.

Poziv za vežbanje ponedeljkom u 19 sati u Osnovnoj školi „Mika Antić“, važi za sve ljude dobre volje i za mlađe i za one nešto starije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.