Najuspešnija godina za Kik boks klub Niš (VIDEO)

Za mladog niškog kik-boksera Novaka Radulovića, protekla 2017. godina bila je izuzetno uspešna. Osvojio je toliko medalja i pehara da ih je teško pobrojati.

I Kik-boks klub „Niš“ u kome Novak trenira, ekipno je nadmašio rezultate iz prethodnih godina. Za njih je 2017. verovatno najuspešnioja godina u istoriji kluba.

U predstojećoj 2018-toj Novaka Radulovića, kao i ostale kik-boksere kluba „Niš“ očekuje nimalo lak zadatak – odbrana osvojenih titula. Namera im je, takođe, da više energije usmere ka olimpijskom boksu, jer posle uspeha koje su ove godine ostvarili i sa Boks klubom „Vitez“ u kome paralelno treniraju,  veruju da Olimpijada za njih nije nedostižna.

Uspesi Novaka Radulovića i ostalih boraca Kik-boks kluba „Niš“ i Boks kluba „Vitez“, učinili su da njihov sport i klubovi u kojima treniraju, u Nišu postanu veoma popularni. Svi koji žele da im se pridruže mogu da ih potraže na fejsbuku, ili zvaničnom sajtu, ali je njihova preporuka da ih posetite u prostorijama kluba u Bulevaru Nemanjića, kako biste osetili pobedničku atmosferu.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.