Naisa kreće u borbu za opstanak (VIDEO)

Naisa u petak, 24.februara protiv Mladosti u Novoj Pazovi

 

Nakon dva prvenstvena duela koje je izgubila u samom finišu, protiv Medicinara u Šapcu i Železničara u Nišu, ekipa Naise gostuje ekipi Mladosti u Novoj Pazovi.

 

Dva minimalna poraza ponovo su vratila Naisu u zonu ispadanja i Naisa će, ako želi da opstane u Arkus ligi, morati da pobeđuje i na strani.

 

-Nema nam druge, moramo da zbijemo redove i u kakvom god da sastavu nastupimo, moramo da idemo na pobedu. Jesu nas poljuljala dva nesrećna poraza, ali to je rukomet. Moramo da se izdignemo iznad toga i da verujemo u pobedu. Prva prilika je meč u Novoj Pazovi-odmah nakon utakmice sa Železničarom najavio je Slavko Krnjajac, trener Naise.

 

Nije tajna da u ekipi Naise nekoliko igračica kuburi sa povredama, što je uzelo danak i na utakmici sa ekipom iz Inđije.

 

Trener Krnjajac dobro poznaje ekipu Mladosti, koju je trenirao pre nego što je stigao u Naisu. Ostaje da se vidi na koje igračice će strateg tima iz Niša moći da računa.

 

U prvom delu prvenstva Mladost je u Nišu slavila sa čak 36-24. Tada je ekipu iz Nove Pazove predvodio upravo Slavko Krnjajac, a za igračicu  utakmice proglašena je tada igračica Mladosti, a sada vedeta Naise Jelena Knežević, koja se tada čak  11 puta upisala u strelce.

 

Utakmica u Novoj Pazovi igra se u petak, 24.februara u 18,30 sati.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.