Naisa dobila i pripremni meč sa ekipom Mladosti iz Nove Pazove

 

 

Ekipa  Naise iz dana u dan napreduje. Provera protiv ekipe Mladosti iz Nove Pazove pokazala je da je tim iz Niša sve uigraniji, kao i da je fizička sprema na zavidnom nivou.

 

-Dobili smo ekipu Mladosti sa 2 gola razlike, ali smo imali i 6 golova prednosti. Mene lično više raduje odnos prema igri i evidentan napredak, nego sam rezultat utakmice. Jako sam zadovoljan kako rastemo kao tim-ističe Đorđe Teodorović, šef Stručnog štaba Naise.

 

Igra još uvek nije na željenom nivou, ali napredak ohrabruje.

 

Na utakmici protiv ekipe Mladosti naročito se istakla Sanja Stamenković i to igrom u oba pravca, a mlađana Jana Milošević potvrđuje da sazreva. Ona se naročito istakla  u odbrambenim zadacima.

 

Po rečima trenera Teodorovića može da raduje i odličan nastup sva tri golmana. Po 20 minuta na terenu su provele Katarina Kosanović, Katarina Ivanović i Anastasija Nedeljković i svaka je dala doprinos novoj pobedi u pripremnom meču.

 

Naisa će i preostali deo vremena do početka prvenstva raditi u Nišu.

„Generalku“ pred početak šampionata, Naisa će  imati u petak,  2. septembra od 16,00 sati u hali „Čair“, a protivnik je Radnički iz Kragujevca.

 

Prvenstvo počinje 10.septembra.

 

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.