Može li Naisa uz pomoć publike da priredi iznenađenje u Čairu na završnom turniru kupa za rukometašice (VIDEO)

Krajem maja i polovinom narednog meseca, Niš će oživeti impresiju iz vremena kada je bio – grad rukometa.

Ženski rukometni klub Naisa će, 31. maja i 1. juna, biti domaćin finalnog kupa Srbije za rukometašice. Poslednje finale odigrano u Čairu 2004. godine Naisi je donelo prvi trofej u istoriji kluba – Kup Srbije i Crne Gore. Na fajnal foru koji predstoji, niški tim nastupa u punom sastavu i u polufinalu se sastaje sa ekipom Radničkog iz Kragujevca, dok su drugi polufinalni par Bekament i Železničar iz Inđije. U niškom klubu priznaju da im neće biti lako, ali ipak veruju da će svojom igrom i uz podršku navijača, ostvariti najbolji mogući rezultat.

Domaćinstvo na finalnom kupu poklapa se sa Naisinim velikim jubilejom -desetogodišnjicom od najvećeg uspeha u istoriji kluba. Naisa je tada, protiv rumunskog Kluža, nadoknadila u revanšu devet golova zaostatka iz prve utakmice i u poslednjim sekundama meča, osvojila Čelendž kup. Reč je o jedinom evropskom peharu koji je stigao u naš rukomet od kako se igra pod zastavom Srbije.

Odmah nakon domaćeg fajnal fora za rukometašice, odigraće se i odlučujući mečevi i ženske i muške reprezentacije za plasman na naredna velika takmičenja.

Dan rukometnog spektakla  u hali Čair zakazan je za 14. jun.

Opširnije u prilogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.