Mašinac pobedom nad Slogom overio treće mesto (VIDEO)

Poslednjom utakmicom pred svojom publikom u ovom šampionatu i minmalnom pobedom nad Slogom iz  Zemuna Mašinac je obezbedio treće mesto na tabeli.

 

U borbi sa direktnim konkurentom za tu treću poziciju “zelene” su bile daleko bolji rival i sasvim zasluženo su slavile pogotkom Milijane Pavlović u 52. minutu.

 

Iako je do kraja plej ofa ostalo još jedno kolo, i gostovanje Mašinca u Subotici, kao i Crvene zvezde u Zemunu, poredak na tabeli je već određen i pomeranja neće biti. Novi-stari šampion je ekipa Spartaka, koja je i oe sezone bila više nego ubedljiva i sezonu završava bez poraza sa samo 5 primljenih golova i 127 datih u dosadašnjih 19 utakmica. Na drugom mestu je Crvena zvezda koja je ipak bila prejaka za ekipu Mašinca, koja je morala da se zadovolji trećom pozicijom.

 

Čini se da je to u ovom trenutku i realan domet izabranica Tamare Jovanović. Jednostavno finansijska situacija u niškom sportu, a samim tim i u Mašincu ne dozvoljava da se razmišlja o velikim dometima, pa u datim okolnostima možemo reći da je dostignut maksimum.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.