Savršena sezona košarkaša Ferpleja (VIDEO)

Savršena sezona je na najlepši način privedena kraju. Košarkaši niškog Ferpleja su odigrali tradicionalnu revijalnu utakmicu protiv „Olstar“ selekcije Druge regionalne lige Istok. Svake godine prvak lige ugosti odabranu selekciju iz istog ranga takmičenja i na taj način se lepom promocijom košarke stavlja tačka na odigranu sezonu. Ferplej  je i revijalni meč odigrao na visokom nivou i zabeležio pobedu  protiv najboljih igrača lige rezultatom 71:56

Od kako su se osnovali košarkaši Ferpleja nemaju poraz u takmičarskim utakmicama. Prošetali su se i kroz Letnju i kroz Drugu regionalnu ligu, a visoke ambicije najavljuju i za budući period.

Igrački i stručni kadar podržava izuzetno ambiciozna uprava koja ne namerava da se zadrži na ovim rezultatima, već uveliko radi na tome da i narednu sezonu nastavi u istom ritmu.

Za kratko vreme koliko postoje, u Ferpleju su uradili sve ono što su najavili. U Prvu regionalnu ligu ulaze sa velikom i opravdanom dozom samopouzdanja i  sigurno je da će taj rang takmičenja naredne sezone biti izuzetno atraktivan za gledanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.