Jovanović ponovo sportski direktor Radničkog

Marko Jovanović novi je – stari sportski direktor niškog Radničkog. Pre samo tri meseca Jovanović je smenjen sa pomenute funkcije, ali je sada na obostrano zadovoljstvo saradnja obnovljena. Niški tim je u protekla tri meseca bio bez sportskog direktora.

Tromesečni odmor mi je prijao, napunio sam baterije i pun sam želje i elana za radom u klubu koji volim. Sa rukovodstvom Radničkog sam uvek imao odličan poslovni odnos i sada ćemo samo nastaviti tamo gde smo stali u avgustu. Pred nama je puno izazova. Pre svega treba uspešno odraditi preostala četiri kola u Superligi Srbije i zadržati drugo mesto na tabeli, a onda nas čeka zimski prelazni rok i mnogo posla na jačanju sastava, koji će na proleće pokušati da ispiše nove stranice istorije Radničkog i napadne prvi trofej u istoriji kluba, ističe  Marko Jovanović.

Marko Jovanović bio je sportski direktor Radničkog od decembra 2014. do avgusta ove godine.  Od njegovog dolaska na Čair klub je išao samo uzlaznom putanjom. Tim sa Čaira je stabilizovan, vratio se u vrh domaćeg fudbala i posle 35 godina ponovo izašao na evropsku scenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.