Izabran novi predsednik FK Vlasina

Nenad Stojković, dipl.ekonomista, zamenik predsednika SO Vlasotince, novoizabrani je predsednik FK Vlasina. On je na sinoćnjoj, vanrednoj, sednici kluba dobio podršku svih prisutnih 25 delegata, od 27 koliko broji skupština kluba.

Kako je pre toga objasnio Saša Stanković, predstavnik Privremenog organa koji je u prethodnih nekoliko meseci upravljao klubom, razlog za sazivanje vanredne sednice skupštine bila je ostavka Dejana Pešića, dotadašnjeg predsednika FK Vlasina.

Zahvaljujući na ukazanom poverenju novoizabrani predsednik FK Vlasina Nenad Stojković naglasio je da će osnovni cilj u narednom periodu biti da se fudbalski klub, svojevrsni brend Vlasotinca, postavi na mesto na kom je nekad bio.

-Velika mi čast što sam izabran na ovu funkciju, ali iskreno, svestan sam da dolazim na čelo kluba  u trenutku koji je možda najteži u njegovom skoro stogodišnjem postojanju. “Vlasina” se nalazi u delikatnoj situaciji. Tu situaciju smo donekle uspeli da ublažimo angažovanjem privremenog oragana, ali pred nama je mnogo posla, kako bi “Vlasina” postala ono što je nekad bila, brend po kome se grad na reci Vlasini prepoznavao.  Nadam se većoj podršci lokalne samouprave, ali  veoma je bitna u ovom trenutku i podrška prijatelja kluba, privrednika, navijača,  kao i svih drugih ljudi dobre volje – rekao je Stojković.

On je dodao da mora da se reši postojeća blokada računa, kao i da u prioritete spade razvoj omladinske škole koja mora da bude ključ svih uspeha kluba u narednom periodu, sa čim su se složili i ostali delegati. Među prioritete, po njegovim rečima,  spada i poboljšanje postojeće i razvoj nove infrasturkture.

Za članove Upravnog odbora FK Vlasina izabrani su Dragan Nikolić, Miroslav Milosavljević, Saša Stanković, Zoran Stamenković, Boban Pešić i Bojan Vlajković. Dok su za članove Nadzorno odbora izabrani  Boban Petrović, Marjan Stanković i Jugoslav Stanojević. Upravni odbor je, nakon izborne skupštine, održao sednicu na kojoj je izabrao dvojicu potpredsednika i to Dragana Nikolića i Bobana Vlajković, dok će sekretar kluba i sportski direktor biti izabrani na nekoj od narednih sednica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.