IT liga: Živanović – čovek tim

Uporedo za Amaterskom ligom igra se i novoformirano takmičenje Badin Soft IT košarkaška liga Niša. Ovog vikenda je i u ovom takmičenju odigrano četvrto kolo, a imali smo prilike da uživamo u zaista lepoj timskoj košarci.

 

TraceOne-Diffine vs. Codeus 31:36 – Lepa i neizvesna utakmica između dve izjednačene ekipe koje su u ovo kolo ušle sa identičnim skorom 1:1. Sjajni Mičković je svojim dabl dabl učinkom predvodio svoju ekipu do bitne pobede kojom su preskočili rivala iz ovog kola na tabeli. Na drugoj strani dabl dabl učinkom uzvratio je Krstić koji je pored 11 poena zabeležio neverovatnih 19 skokova. Publika je uživala u nadmudrivanju ove dvojice zaista sjajnih igrača, a više sreće u ovom prvom susretu dve ekipe imao je iskusniji Mičković, ali ne sumnjamo da će Krstić sa velikim motivom ući u uzvratni meč koji će dva rivala odigrati u drugom delu sezone.

 

Ascalab-Webelinx Games vs. Badin Soft 49:43 – Drugu pobedu u sezoni upisala je ekipa koja se poslednja priključila takmičenju. Popularna ekipa AWG u svojim redovima ima košgetersku mašinu Živanovića koji se ove sezone već okitio titulom MVP-ja kola, ali kada se pogledaju brojke koje je zabeležio i na ovom susretu znamo da neće biti jedina ove sezone. Uz fenomenalne liderske sposobnosti, igrom 1 na 1 i odličnu organizaciju postigao je 30 poena i praktično sam savladao odličnu ekipu Badina koja je pokazala sjajnu timsku košarku na ovom susretu, ali su ih brojni promašaji i veliki broj izgubljenih lopti koštali poraza.

 

Ranije je odigran meč između Telekoma Srbije i Syrmie, a koji je dobila Syrmia rezultatom 33:40, dok je susret između ekipa Better Collective i Fazi odložen.

 

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.