I Voždovac odneo bodove sa Čaira, Radnički tone sve dublje (VIDEO)

Nastavio je Radnički da posrće, u 26. Kolu Superlige bodove sa Čaira odnela je I ekipa Vođdovca nakon pobede rezultatom 3:2(1:0).

 

Nakon smene na klupi niškog tima očekivala se reakcija ekipe, i ne može se reći da je Radnički toliko lose izgledao na terenu, ali su opet ispoljili glavnu slabost od odlaska centarfora Nikole Štulića, a to je neefikasnost.

 

Beogradski tim je bolje otvorio meč i poveo je u 11. minutu preko Mihajla Neškovića. Domaći su se do kraja poluvremena propisno ispromašivali, a prednjačio je Mićin.

 

U nastavku do ulaska Miljana Škrbića domaćin je bio bezopasan, a onda je on samo dva minuta nakon ulaska u igru u 62. minutu izjednačo rezultat na 1:1.

 

Ali samo par minuta kasnije novu prednost Voždovcu donosi Haris Kadrić, posle prekida sa desne strane. Nišlije su nakon toga pale u igri pa je Vožovac i trći put zatresao mrežu Rosića. Igrao se 73. Minut kada se opet nakon prekida sa desne strane u šesnaestercu domaćih najbolje snašao Vukašin Đurđević za 1:3.

 

Pokušao je Šarac do kraja izmenama da razmrda ekipu i uspeo je u tome. U 84. minutu nakon autogola Marka Iezića Radnički je smanjio na 2:3, ali više od toga i pored velikog htenja domaćido kraja smanjio rezultat, nakon što je autogol u 84. minutu postigao Marko Ivezić.

 

Obe ekipe pre ovog kola pet utakmica za redom nisu znale za pobedu, ekipa Voždovca je sada prekinula taj niz, a Radnički je nastavio da tone sve dublje. Na tabeli Super lige Srbije Voždovac zauzima sedmo mesto sa 39 bodova, a niški tim posle šestog vezanog meča bez pobede zauzima 13. mesto sa 23 boda.

 

Voždovac u sledećem kolu gostuje Čukaričkom, dok Radnički gostuje Spartaku u Subotici.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.