Ema, Marta i Lena nove uzdanice Kluba za sinhrono plivanje Niš

Ema, Marta i Lena nove uzdanice Kluba za sinhrono plivanje Niš

Klub za sinhrono i umetničko plivanje „Niš“ najtrofejniji je klub za sinhrono plivanje u Srbiji. Mlade takmičarke ovog kluba dostojno su reprezentovale svoj tim i Grad Niš na Memorijalu Maje Kos u Beogradu.

Ema Nikolić, Marta Jovanović i Lena Popović, standardne su članice mladjih reprezentativnih selekcija Srbije. Pored brojnih medalja na državnim prvenstvima, upravo nastupe u reprezentaciji navode kao svoj najveći uspeh.

Ema, Lena i Marta uspešne su na mnogim poljima. Formalnom obrazovanju pridaju veliki značaj.

Tri mlade gracije uspevaju da usklade sve obaveze, jer pre svega, rade ono što vole.

A Klub za sinhrono i umetničko plivanje „Niš“ jeste jedna velika uspešna porodica. U toku su pripreme za nove uspehe. Po kalendaru, red je na državno prvenstvo za kategorizaciju.

Očekuje se da Ema, Lena i Marta potvrde kvalitet, ali i da im se uspešnim nastupom pridruže još neke takmičarke Kluba za sinhrono i umetničko plivanje „Niš“.

U ovom klubu ističu da su otvoreni i za nove članove, a za zainteresovane devojčice prostorije kluba na bazenu „Čair“ otvorene su svakog radnog dana od 18,00 sati.

 


Povezane vesti

Novak Radulović u profi boksu

Novi Pazar će u petak 05.januara, biti domaćin profesionalne boks revije. Gledaoci u hali Pendik moći će da vide 8

AKL: Milenković – MVP, Medvedi- najatraktivniji

  Trećina regularnog dela Amaterske košarkaške lige je gotova, a rezultati su šarenoliki. Dok su neke ekipe opravdale svoju reputaciju,

Dečija trka na ledu (VIDEO)

Sezona na jedinom niškom klizalištu polako se privodi kraju i poslednji dani pred otapanje leda zgodni su za demonstraciju novostečenog

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.