Aleksandar Dinić opet u dresu reprezentacije

Iz Saveza košarkaša u kolicima Srbije (SKKS) je adresu „Naisa“ stigao poziv za nastup u reprezentaciji za Aleksandra Dinića. To će biti drugi nastup u dresu državne reprezentacije, posle prošlogodišnjeg nastupa u Beloj Palanci protiv Bugarske. Pred dve godine je krilo „Naisa“ imalo iza sebe i petodnevne pripreme za Evropsko prvenstvo C divizije u Sofiji.

 

Utakmica na koju je pozvan Aleksandar Dinić će se odigrati u subotu 06.02.2021. godine u Banatskom Karlovcu. Prvobitna zamisao je bila da se odigra prijateljska utakmica sa nekom reprezentacijom iz „okruženja“, ali se zbog poznatih razloga odustalo, pa će dva tima reprezentacije Srbije odmeriti snage među sobom.

 

„Srećan sam što sam dobio poziv. Nisam znao za ovu akciju, pa je iznenađenje da se na mene računa još veće. Trudiću se da opravdam poverenje rukovodstva SKKS-a i selektora Slobodana Banjca. To je još jedna šansa za napredak.“ – rekao je Aleksandar Dinić.

 

Predsednik „Naisovaca“, Marko Aleksandrović, ponosan je na poziv koji je dobio Dinić, a najavljuje i nove akcije reprezentacije, pa sam tim i pozive njegovih igrača:

 

Osećam ponos što je Aleksandar pozvan. Nikada nije propustio trening, ma gde on bio. Bela Palanka, Niš, Knjaževac, Bojnik… Verujem da će da dobije poziv i za međunarodni turnir reprezentacija u Bojniku koji će se održati jedan vikend posle Banatskog Karlovca. Moguće je da će da poziv za turnir u Bojniku dobije i naš kapiten Bratislav Kostić koji je u novim kolicima za klasu bolji igrač.“ – rekao je predsednik „Naisa“, Marko Aleksandrović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.