“3×3” turnir u Nišu nosiće ime prerano preminulog košarkaša

Regionalni košarkaški savez “Istočna Srbija” već tradicionalno, šestu godinu uzastopno, organizuje “3×3” turnir u sistemu Košarkaškog saveza Srbije. Turnir A kategorije u okviru Roda 3×3 prvenstva Srbije će ponovo biti održan u samom centru grada Niša, na Trgu kralja Milana. Zakazan je za 1. jun sa početkom od 10 časova.

Od ove godine, odlukom organizatora turnir će postati memorijalni i nosiće ime po jednom od naših poznatih košarkaša i žitelja ovog grada – Ivanu Ici Jovanoviću. Ivan zbog posledica opake bolesti više nije sa nama, a memorijal je gest svih iz “3×3 porodice” da se Ivanovo ime sačuva od zaborava i da buduće generacije čuvaju sećanje na čoveka kome su košarka i basket bili izuzetno bitan deo života.

Turnir se igra u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji za muškarce. U juniorskoj konkurenciji takmičenje je dozvoljeno dečacima rođenim 2001. godine i mlađima.

Kotizacija za učešće na seniorskom turniru je 4.000 dinara, a za juniore 2.000 dinara. Rok za prijavu je 31. maj 2019. godine u 12 časova.

Prijave i informacije možete dobiti u Regionalnoj kancelariji istočne Srbije
ili n atelefon  064 44 94 493.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.