Bokserska “Zlatna rukavica” u niškom Čairu

Bokserska “Zlatna rukavica” u niškom Čairu

Najbolji bokseri Srbije i Rusije odradili su zajednički trening u novootvorenom Bokserskom centru u SC Voždovac na Banjici. Timovi Srbije i Rusije nalaze se na zajedničkim pripremama uoči odlaska u Niš gde će od 28. novembra do 1. decembra 2018. biti održan tradicionalni međunarodni turnir „Zlatna rukavica“, 61. po redu.

U timu Srbije koji se nalazi na pripremama u Beogradu su: Veljko Gligorić, Nenad Momirski, Petar Stošić, Velibor Pucar, Sandro Poletan, Nikola Stevanović, Veljko Ražnatović, Petar Prokić i Vladan Babić, a pridružiće im se u Nišu i Dušan Janjić koji se nalazi u Novosibirskom koji predstavlja Srbiju na Saboru borilačkih sportova Rusija – Srbija.

„Zlatna rukavica“ će okupiti preko 80 boksera iz celog sveta. Radi se o značajnom turniru u boksu sa istorijom koju su ispisivali osvajači ovog trofeja, značajna imena i našeg i međunarodnog boksa. Veliki broj nacionalnih reprezentacija, istaknutih stručnjaka i veliki broj legendi ovog sporta stiže u Niš. Finale – meč šampiona je zakazan za 1. decembar 2018. od 19 sati. Događaj je podržan od strane Grada Niša.

 


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.