Ženski fudbalski klub Radnički gaji jedan lep običaj (VIDEO)

Ženski fudbalski klub Radnički gaji jedan lep običaj (VIDEO)

Ženski fudbalski klub Radnički iz Niša uzoran je kolektiv koji iz godine u godinu napreduje. Prvi tim ove ekipe već je stigao do Prve ženske lige i nalazi se u gornjem delu tabele, a posebno imponuju devojke koje su u Razvojnoj ligi neprikosnovene. „Alfa i omega“ kluba Bratislav Petrović od kluba je stvorio veliku porodicu, a osnovni cilj, pored dobrog baratanja loptom je i pedagoški rad sa decom. U takvoj sredini-rezultati ne izostaju.

Ekipa Radničkog je mlada, a kalendarska godina zatvorena je tradicionalnom utakmicom u kojoj su se nadmetale igračice Radničkog i njihovi roditelji…

Taktika je bila jednostavna. Odmah na početku striktna markacija, tako da je svaki roditelj dobio po 2-3 čuvara pa su dame u kopačkama lako stigle do početne prednosti. Roditelji  su u nastavku bili ravnopravni protivnici dok su imali snage.

Iako rezultat nije bio u prvom planu deca su bila uspešnija od roditelja, a rezultat bi bi i uedljiviji od 6-1 da tate nisu imale izuzetno motivisanog golmana.

I publika je bila na strani mlađe generacije, a razume se da su publiku činile uglavnom –mame.

Roditelji su tu da se nađu svojoj deci, ali da podele i lepe trenutke prema najlepšoj sporednoj stvari na svetu-fudbalu.

Dame u kopačkamam jesu slavile, ali razume se da su u ovoj neobičnoj fudbalskoj utakmici, zapravo svi pobednici.


Povezane vesti

VK Nais cilja prvo mesto sa novim trenerom (VIDEO)

Vaterpolo klub Nais promovisao je novog šefa stručnog štaba. Proslavljeni trener Nenad Vasilevski predvodiće niške vaterpoliste u Regionalnoj A2 ligi.

Povrede muče Želju pred meč sa Zvezdom

U sedmom kolu plej-ofa rukometaši Železničara danas dočekuju Crvenu zvezdu. Biće to prava prilika za Nišlije da se vrate na

Želja ubedljiv u Bukureštu

Sa ubedljivih 31:24 (12:11) Železničar je savladao ekipu Steaue u 18. kolu SEHA lige. Nisu iz niškog tima pretili nekadašnjem

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.