Želja protiv Tatrana bez pojačanja

U 17. kolu Seha lige rukometaši Železničara gostuju Tatranu u Prešvu.

Želja ponovo neće biti kompletan i biće dosta oslabljen, jer Miroslav Kocić, Ante Babić, Jan Gorela i Nikola Matović ne konurišu za tim. Ipak pravo da debituju imaju Matija Pižurica i Miloš Božović.

U apsurdnoj smo situaciji, da treniramo sa jednom ekipom, a igramo sa drugom. Ali, ja se nadam da ćemo uspeti da odigramo dobru utakmicu. Dobar nam je ambijent u samom timu, bez obzira na sve probleme koji nas uporno prate. Nadam se da ćemo već od naredne utakmice sa Metalurgom biti kompletni i potruditi se da što spremnije dočekamo utakmicu četvrtfinala Kupa Srbije protiv Vojvodine u Novom Sadu, rekao je trener Veselin Vujović i dodao da klub još uvek nije našao rešenje na poziciji srednjeg beka, niti ga ima na vidiku.

Nišlije su uoči duela u Tatranu odigrale dva prijateljska meča protiv Butela i Dubočice i oba puta slavio. No ni srpski, ni makedonski tim ne mogu se uporediti sa Tatranom koji se u prvom meču prošetao kroz Čair.

Tatran je odlična ekipa, koja je u igri za plasman na fajnal-for, što svojim kvalitetom i zaslužuje. U Nišu su nas pobedili u momentu kada smo mi još dizali formu i potajno gajili neke ambicije da možemo napraviti dobar rezultat, ali su nas u svim segmentima nadigrali, zaključuje strateg Nišlija.

Utakmica je zakazana za 20. februara u 17:30h.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.