Želja i dalje sa maksimalnim učinkom – savladan i SEHA ligaš (VIDEO)

Rukometaši Železničara krupnim koracima koračaju ka tituli. Želja je u trećem kolu plej ofa savladao SEHA ligaša, ekipu Dinama iz Pančeva sa 30-25 (16-12) i jedini je tim sa stopostotnim učinkom nakon tri kola.

Domaći su nošeni podrškom sa tribina od samog starta zaigrali raznovrsno u napadu i prepoznatljivo-čvrsto u odbrani. Ekipa Dinama pokazala je da je izuzetno kvalitetna ekipa, ali se sa druge strane, i na terenu i van njega u pojedinim momentima gosti iz Pančeva i nisu poneli baš sportski. To je samo bio dodatni stimulans za domaće da pojačaju gas i pokaću da su u ovom trenutku bolji tim. Trener Josif Petković je tako znalački  vodio ekipu do novog trijumfa.

Đukić je poslovično bio efikasan i postigao 6 golova, koliko puta se u strelce upisao i Krsmančić, koji igra u velikoj formi, razigrava saigrače, ali i sam pogađa. Milovanović je postigao 5 golova, a  Sretenović i Spasić po 4. Ako tome dodamo da je u pojedinim delovima utakmice golman Zlatanović jednostavno  bio nesavladiv, jasno je da se pitanje pobednika ni u jednom trenutku nije postavljalo.

Golman Zlatanović proglašen je za igrača utakmice, a narednu priliku da pokaže svoj golmanski potencijal imaće narednog vikenda kada Železničar u okviru 4.kola plej ofa gostuje ekipi Vojvodine u Novom Sadu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.