Železničar se vratio na pravi kolosek (VIDEO)

Rukometaši Železničara vratili su se na pobednički kolosek pošto su u hali „Čair“ pregazili ekipu Rudara iz Kostolca sa 37:22.

Dva neprijatna vezana poraza očigledno su stigla  kao otrežnjenje pred nastavak prvenstva pa je Želja punom snagom zaigrao od prvog sudijskog zvižduka. Do poluvremena je postignuto 18, a primljeno samo 7 golova. Snažno i pokretljivo u odbrani, a brzo, raznovrsno  i efikasno u napadu.

Andrija Mađar koji je igrao samo u odbrani bio je jedini igrač Železničara, koji se, ne računajući golmane, nije upisao u strelce. Svi ostali bili su efikasni, a šansu su dobili i igrači sa manjom  minutažom na prethodnim mečevima. Za igrača utakmice proglašen je kružni napadač Nišlija – Aleksandar Jevtić koji je uz vrhunsku partiju postigao čak 9 golova. Njemu uz rame, bilo je konstantno odlično desnio krilo Milan Đukić koji se 8 puta upisao u strelce.

Železničar je i dalje ubedljivo prvi sa dve pobede više od prvog pratioca, ekipe Partizana, a u narednom kolu gostuje ekipi Mokre Gore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.