Završen basket amater kup u “Rovčetu”

 

Na terenima sportskog kompleksa “Rovče” završena je letnja basket sezona. U organizaciji sportskog udruženja „Koloseum 018” i pod pokroviteljstvom Gradske opštine Crveni Krst dvadesetak ekipa nastupilo je tokom letnjih dana na dva basket takmičenja.

 

 

Prethodnog vikenda dobili smo prvog pobednika „Basket Amater kupa 2022″ a to je ekipa Maestra, koja je nakon grupne faze i eliminacioih duela u finalu bila bolja od Mastersa sa 13:8.

 

Nešto ranije dobili smo i osvajača druge po redu organizovane „Basket Amater lige 2022″ koju je činilo 16 timova, a u kojoj je titulu najboljeg poneo tim Munje trans, koji je do pobedničkog trona stigao trijumfom nad pobednikom kupa, ekipom Maestra sa 20:14.

 

Najbolje ekipe nagrađene su prigodnim nagradama u vidu pehara, medalja, kompleta majica, a celokupan turnir koji je trajao nekoliko meseci odlikovala je vedra atmosfera, sportsko nadmetanje i pre svega fantastično druženje među svim učesnicima turnira, što je i glavni cilj organizovanja ovakvih manifestacija.

 

Pripreme za narednu sezonu kreću ubrzo, a svi zainteresovani mogu se na vreme informisati i prijaviti na zvaničnim stranicama takmičenja.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.