Završen drugi “Trofej Crvenog Krsta” za stonotenisere sa invaliditetom

 

 

Odlična saradnja gradske opštine Crveni Krst i Stonoteniskog kluba osoba sa invaliditetom NAIS nastavlja se i ove godine.

 

Trener STK OSI NAIS – Miloš Milenković rekao je za naš portal:

Drugu godinu za redom organizovali smo stonoteniski turnir za osobe sa invaliditetom pod nazivom “TROFEJ CRVENI KRST”. Pokrovitelj ovog turnira je GO Crveni Krst sa kojom imamo izuzetnu saradnju poslednjih nekoliko godina. Ovo nam puno znači zato što podstiče razvoj sporta za osobe sa invaliditetom, promoviše zdrav način života i inkluziju. Hvala još jednom ljudima iz opštine Crveni Krst koji imaju sluha za ovo što radimo. Očekujemo da se ova saradnja nastavi i u budućnosti na obostrano zadovoljstvo.

 

 

Turnir je prijateljskog karaktera i pored stonotenisera iz Niša učešće su uzele i ekipe iz Leskovca i Smedereva.

 

Rezultati su u ovom trenutku u drugom planu, ovo je pripremni turnir tri prijateljska kluba i služi nam za proveru forme. Akcenat je na promociji para stonog tenisa, druženju i inkluziji. Hvala našim prijateljima iz Smedereva i Leskovca koji su svojim dolaskom pokazali da je ljubav prema stonom tenisa jača i od ove tropske vrućine. – kaže Milorad Jovanović osvajač zlatne medalje na današnjem turniru.

 

STK OSI NAIS poziva sve osobe sa invaliditetom da se bave nekim sportom kako bi pre svega poboljšali svoje psiho-fizičko stanje. Ukoliko se neko istakne talentom i upornošću onda dolaze i sportski rezultati na domaćim i međunarodnim turnirima.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.