Vikend za zaborav stonotenisera Železničara. Sledi ono pravo!

 

Stonoteniseri Železničara iz Niša, na drugom turniru Prvenstva Srbije, koji je održan u Bečeju, pobedili su u samo jednom meču. Savladana je ekipa Stenesa iz Zrenjanina sa 4-1, dok su zabeleženi porazi od ekipa Banata (2-4), Radničkog(2-4) i Crvene Zvezde (2-4).

 

Međutim i pored nešto slabijeg rezultata na ovom turniru, na kome je Železničar nastupio bez bugarskog internacionalca Kirila Popova, niški tim je, nakon osam odigranih kola, na visokom trećem mestu superligaške tabele.

 

Trebalo bi istaći i to da se većina superligaških ekipa pojačala internacionalcima u prelaznom roku. I sam Železničar je potpisao Peću Krasteva, aktuelnog vicešampiona Bugarske, koji igra u velikoj formi i gotovo da ne zna za poraz.

 

Već narednog vikenda igra se 3.turnir Prvenstva Srbije koji će biti održan  u Karađorđevu pored Zrenjanina.

 

Superligaš iz Niša, ovoga puta, ima nešto lakši raspored. Protivnici su ekipe Taurunuma, Požarevca i Partizana. Beogradski crno-beli su kandidati za sam vrh tabele, pa bi trebalo očekivati neizvestan meč. U tim Železničara vraća se i bugarski internacionalac Kiril Popov, koji je propustio drugi turnir Prvenstva Srbije zbog smrtnog slučaja u porodici.

 

Nakon turnirskog dela, 6 najboljeplasiranih ekipa nastavlja takmičenje u plej ofu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.